Depoyu doldurtup parayı ödemeden kaçtı

Yayın tarihi: 11 Mart 2022 Cuma 10:09 pm - Güncelleme: 11 Mart 2022 Cuma 10:09 pm

Manisa’da akaryakıt istasyonuna giden sürücü, pompa görevlisinden depoyu doldurmasını istedi. Görevlinin depoyu doldurmasının ardından gaza basarak olay yerinden kaçan sürücü akaryakıt istasyonunu 820 TL zarara uğrattı.

Manisa Turgutlu’da Manisa kavşağındaki akaryakıt istasyonuna giden bir sürücü, pompa görevlisi Barış Geçtan’dan depoyu doldurmasını istedi. Depoyu dolduran Gençtan pompayı çıkarınca sürücü gaza basıp olay yerinden kaçtı.

Pompa görevlisi Barış Geçtan, otomobilin arkasından koşmasına rağmen araç sürücüsüne yetişemedi.Yaşanan olay güvenlik kameralarına yansırken iş yeri sahibi şüpheliden şikayetçi olacağını söyledi.

PLAKA SAHTE ÇIKTI

Plakanın ise sahte çıktığını belirten pompa görevlisi  Barış Geçtan, “Plakayı ön camda gördüm, otomobilin yeni alındığını düşündüm. Otomobilin deposunu doldurdum. Pompayı çıkardıktan sonra arkamı döndüğüm sırada hiçbir şey demeden kaçtı. Arkasından bağırdım. Üzerindeki plakayı sorgulattık o plaka da sahte çıktı. Bundan sonra daha dikkatli olacağız” dedi.

İŞ YERİ 820 TL ZARARDA

Akaryakıt istasyonu işletme müdürü Ramazan Öz (30) ise “Sürücüden ve yanındakilerden şikayetçiyiz. 820 TL zararımız var” diye konuştu.

TRT’de seccadede şeytan motifi arandı!