Denizlispor oyuncuları kaza yaptı: 4’ü futbolcu 12 yaralı

Yayın tarihi: 15 Ekim 2022 Cumartesi 3:00 pm - Güncelleme: 15 Ekim 2022 Cumartesi 3:00 pm

Denizlispor futbolcularını ve teknik ekibini taşıyan minibüsün aydınlatma direğine çarpması sonucu 4’ü futbolcu 12 kişi yaralandı.

Denizlispor, Spor Toto 1’inci Lig’in 9’uncu haftasında dün Boluspor ile deplasmanda karşılaştı. Denizli kafilesi, karşılaşma sonrasında dönüş yolundaki Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdi. Denizlispor’un altyapı oyuncuları ve kulüp çalışanlarını taşıyan minibüsün kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, Denizli’de özel bir hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

Kaza, Afyonkarahisar’ın Evciler İlçesi’ne bağlı Gökçek Köyü kavşağında meydana geldi. İsmail Gürbunar (58) idaresindeki 20 AAG 263 plakalı minibüs, sabah saat 05.00 civarında yolun kaygan olması nedeniyle virajı alamadı. Kontrolden çıkan araç yan yatarak sürüklendi. Aydınlatma direğine çarpan araç bir süre daha sürüklendikten sonra durabildi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Kamerada minibüsün kavşağa geldiği sırada sürücüsünün kontrolünden çıkıp, kayma anları yer aldı.

Kazada araçta bulunan 12 kişiye ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Kulüp çalışanları Recep Avcı, Onur Kılınç, Yusuf Mercan, malzemeci Sinan Kodal, kulüp medya görevlisi Mustafa Yıldırım ile futbolcu Oğuzhan Sarı ayakta tedavi edildi. Kaza sırasında araçtan fırlayan altyapıdan yetişen genç futbolcu Samet Emre Gündüz ile Mehmet Eren Sıngın ile kulübün medya sorumlusu Altay Varol hafif şekilde yaralandı. Genç futbolcu Ahmet Tekin’in kemiğinin kırıldığı öğrenildi. 4 yaralı Denizli’deki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Diğer yandan kazada kaburga kemiğinin kırıldığı öğrenilen masör Özden Karakaya ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Giresun’da ilginç kaza: Yaşlı adam kendini duran arabanın önüne attı