Galatasaray zirveyi zorluyor

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2021 Salı 8:50 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı 11:53 pm

Süper Lig’in 41. haftasında Galatasaray, Denizlispor deplasmanında 3 puan aldı.

Fenerbahçe 0-0 Sivasspor

Süper Lig’in 41. haftasında Galatasaray deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 4-1 kazandı ve şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren goller, 22. dakikada Halil, 35. dakikada penaltıdan Babel ile ilki penaltıdan olmak üzere 86. ve 89. dakikalarda Muhammed’den geldi. Denizlispor’un tek sayısını ise 62. dakikada Recep Niyaz kaydetti.

Öte yandan Galatasaray’da Emre Akbaba, 42. dakikada kazandıkları penaltıyı gole çeviremedi. Denizlispor’da yıldız oyuncu Hugo Rodallega, 85. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından 81 puana yükselen Galatasaray, lider Beşiktaş ile puanını eşitledi ve averajla 2. sırada yer aldı. Lige veda eden Denizlispor ise 28 puanla son sırada kaldı.

Süper Lig’in son haftasında Galatasaray evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacakken, Denizlispor ise deplasmanda Karagümrük ile karşılaşarak sezona nokta koyacak.

Beşiktaş 0-0 Fatih Karagümrük

İLK 11’LER

Denizlispor: Abdulkadir, Muhammet Özkal, Leısmann, Sakıb, Ali Yavuz, Tusha, Hasan, Dıskerud, Recep Niyaz, Murawski, Rodallega

Galatasaray: Muslera, Donk, Marcao, Yedlin, Saracchi, Taylan, Gedson, Babel, Arda, Emre Akbaba, Halil