Denizlili yurttaş 2 tarlasını telefonla takas etti

Yayın tarihi: 6 Ekim 2022 Perşembe 5:13 pm - Güncelleme: 6 Ekim 2022 Perşembe 5:13 pm

Denizli’nin Çal ilçesinde Bünyamin Karakurt, 10 dönümlük 2 tarlasını son model bir akıllı telefonla takas etti.

Denizli’nin Çal ilçesinde yaşayan Bünyamin Karakurt, eski telefonunu son model bir akıllı telefonla değiştirmek istedi. Pamukkale ilçesindeki bir telefon mağazasına gelen Karakurt, fiyatların çok yüksek olduğunu görünce işletme sahibine takas teklifinde bulundu.

Kendisine ait 2 adet tarlasını takas için teklif eden Karakurt ile telefon satıcısı Murat Yıldırım el sıkıştı. Yıldırım ile Karakurt, devir işlemleri için Çal Tapu Müdürlüğü’nün yolunu tuttu.

“PARASININ OLMADIĞINI SÖYLEDİ”

Müdürlükte yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından açıklama yapan mağaza sahibi Murat Yıldırım “Bünyamin Karakurt kardeşimiz bize gelerek iki adet tapusu olduğunu söyledi. Telefon pahalı olduğu için nakit parasının olmadığını söyleyerek tarla teklifinde bulundu. Beşerden 10 dönüm 2 adet tarlasını cep telefonu ile takas ettik” ifadelerini kullandı.

“10 DÖNÜM TARLASI HAYIRLI OLSUN”

Telefonuna kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Bünyamin Karakurt ise, “Öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle bir cep telefonu almak hep kafamdaydı. Her türlü ticarete uygun olduğum için böyle bir ticaret yöntemi geliştirdik kendi kafamızda. Ben de mutluyum ağabeyime de beşerden 10 dönüm tarlası hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Vergiler dudak uçuklatıyor! 1 telefon alan 1 tane de devlete alıyor