Denize sıfır sitenin yönetimi sahili demir korkuluklarla kapattı

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2022 Salı 4:35 pm - Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 4:35 pm

Muğla’da denize sıfır bir sitenin yönetimi, sahili demir korkuluklar ile kapattı.Şikayet üzerine gelen site yönetimi hakkında belediye ekipleri tarafından tutanak tutulurken demir korkuluklar sökülerek sahil eski haline getirildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Mahallesi Tilkicik Koyu’ndaki bir sitenin yönetimi, sahili demir korkuluklarla çevirerek kapı yaptırdı. Sahili demir korkuluklar ile çeviren yönetimi vatandaşların sahile giriş çıkışını da engelledi.

Çevredekiler, sahili kapatan site yönetimine tepki göstererek durumu yetkililere bildirdi. Gelen ihbarla harekete geçen Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sahile gelip inceleme yaptı. Ekiplerin, demir korkuluk ve kapının kaldırılmasını istemesi üzerine, demir doğrama ustası çağrıldı. Demir korkuluklar kesilip kaldırılarak, sahil tekrar eski haline getirildi.

Ekipler, site yönetimi hakkında, Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem yapmak üzere tutanak tuttu. Site yönetimi ise demir korkulukları güvenlik gerekçesiyle çektiğini ileri sürdü.

Tekmeler ve yumruklar havada uçuştu! Çöp kovasıyla aracın camını kırdı