Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasındaki gerilim yine tırmanıyor! “Uzmanlar 90’ların TV seyircisi gibi kandırılamaz”

Yayın tarihi: 24 Ekim 2023 Salı 10:20 am - Güncelleme: 24 Ekim 2023 Salı 10:34 am

Çocuklarını darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar ve oyuncu Deniz Uğur arasındaki velayet davasında mahkeme tarafları Adli Tıp Kurumu’na sevk etti. Konuya ilişkin konuşan Deniz Uğur, “Adli Tıp uzmanları doksanların toy TV seyircileri gibi kandırılamaz” dedi.

Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında devam eden ikiz çocukları Mina Ve Poyraz’ın velayet davasında mahkemeden dikkat çeken bir karar çıktı. Mahkeme Deniz Uğur ve Reha Muhtar’ı ‘çocuklarına karşı ebeveynlik görevini yerine getirmelerine engel teşkil edebilecek ruhsal ve bedensel rahatsızlıkları bulunup bulunmadığı konusunda rapor hazırlanması’ için Adli Tıp Kurumu’na sevk etti.

Konuya ilişkin Günaydın’a konuşan oyuncu Deniz Uğur, mahkemenin kararının kendi talebi olduğunu söyledi. Uğur, ” “Aylardır görülen her duruşmada tekrarladığım talebim buydu. Adli Tıp uzmanları doksanların toy TV seyircileri gibi kandırılamaz. Adli Tıp çok ciddi bir bilim dalıdır. Günlerdir katliam haberlerinden uyuyamıyordum, bir nebze nefes alabildiysem umuttandır. Teşekkürler adalet” ifadelerini kullandı.

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un velayet davasında yeni gelişme! Mahkemeden ‘ebeveynlik görevi’ hamlesi