Deniz Tekin’den “Bende Bir Problem Var” itirafı: Terapi sürecimde fark ettim

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 11:36 am - Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi 11:36 am

“Merdiven Altı Terapi” isimli podcast serisi ile tanınan Deniz Dülgeroğlu, sanatçı Deniz Tekin’in “Bende Bir Problem Var” şarkısı için yaptığı itirafı anlattı. Dülgeroğlu’nun anlattığına göre Deniz Tekin, “Bu şarkıyı ben hep lisedeki erkek arkadaşım için yazdığımı zannetmiştim ama kendi terapi sürecimde fark ettim ki bu şarkıyı aslında annem için yazmışım” yorumunda bulundu.

“Merdiven Altı Terapi” isimli podcast ve YouTube kanalında ürettiği içeriklerle tanınan Deniz Dülgeroğlu’nun son podcasti yayınlandı. “Saygıdeğer Kendimle Terapi Üzerine Bir Röportaj” isimli yeni bölümde içerik tamamen terapinin kendisi oldu.

Bölümün sonunda dinleyicileri ile şarkıcı Deniz Tekin’in Kozakuluçka albümünde yer alan “Bende Bir Problem Var” şarkısını paylaşan Deniz Dülgeroğlu, Tekin’in söz konusu parça hakkında söylediklerini de aktardı.

“Deniz’i tanımıyordum. Konuşmaya başladık. Bölüm sonunda şarkısını çalmak istediğini söyledim” diyen Dülgeroğlu şöyle devam etti:

“Bana ‘Tabii ki çalabilirsin’ dedi ve hatta dedi ki, ‘Bu şarkıyı ben hep lisedeki erkek arkadaşım için yazdığımı zannetmiştim ama kendi terapi sürecimde fark ettim ki bu şarkıyı aslında annem için yazmışım'”

Deniz Dülgeroğlu 2018 yılında Cannes Lions tarafından yaratıcı sektörde dünyada ümit veren 20 kadından biri olarak See It Be It programına seçilmişti.

Türkiye’ye yeni gelen Disney Plus’a zam geliyor