Deniz kıyısında cesedi bulunan gencin vasiyeti ortaya çıktı

Yayın tarihi: 10 Haziran 2023 Cumartesi 1:50 pm - Güncelleme: 10 Haziran 2023 Cumartesi 1:50 pm

Ordu’da deniz kıyısında cesetleri bulunan iki arkadaştan 19 yaşındaki Muhammet Hekimoğlu’na ait cep telefonunun not bölümünde yazdığı vasiyet tespit edildi.

Ordu’nun Altınordu ilçesindeki sahilde 8 Haziran günü Muhammet Hekimoğlu ile arkadaşı Göktan Sedat Günaydın’ın cesetleri bulundu. Günaydın’ın ile Hekimoğlu’nun cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Burada yapılan kontrolde iki arkadaşın vücudunda kesici, delici ve darp izine rastlanılmadı. İki gencin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için alınan doku örnekleri, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 1’inci Adli Tıp İhtisas Kurulu’na gönderildi.

Otopsi işlemlerinin ardından Günaydın’ın ile Hekimoğlu’nun cenazeleri, Arpaköy Mahallesi’nde toprağa verildi.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Muhammet Hekimoğlu’nun olay günü telefonunun not bölümüne vasiyet yazdığı ortaya çıktı. Hekimoğlu, ‘vasiyetimdir’ diyerek başladığı notunda, “Eğer bir gün ölürsem cenazemde en sevdiğim şarkı çalınsın ve mezar taşıma bu dünyada görüşemedik, öbür dünyada görüşürüz. Eğer cidden başıma bir şey gelirse üstüme olan her şey 18’e girdiği zaman E.A.H. yeğenime kalsın. Bu da benim son vasiyetimdir. Özür dilerim ailem” ifadelerine yer verdi.

Sulama kanalına itildiği iddia edilen gencin cesedi bulundu