Deniz Çakır’dan ‘suç duyurusu’ açıklaması: İftirayla yol yürümez

Yayın tarihi: 12 Mart 2021 Cuma 4:07 pm - Güncelleme: 12 Mart 2021 Cuma 4:07 pm

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Masumiyet dizisinde birlikte çalıştığı kostüm asistanı Çağatay Görgen’in hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin paylaşım yaptı. Çakır, paylaşımında “İftirayla yol yürünmez” ifadelerini kullandı.

Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, başarılı oyuncu Deniz Çakır hakkıdna Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Görgen’in suç duyurusunun gerekçesi ise Çakır’ın kendisine hakaret ettiğini etmesi oldu.

Çakır da hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Çakır, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“2 gün önce istifasını vermiş, bölümün bitmesini bekleyen birinin ‘Beni işimden etti’ sözü yalandır. Vermeyin böyle fırsatçılara mahal… Birinin tanınırlığını fırsat bilip kendisine mağduriyet hikayesi yaratmaya çalışmak kötülüktür. İftirayla yol yürünmez, olmayın parçası… Yoktur başka cevabım. Olamaz da…”

“MÜVEKKİLİMİN HAKLI OLDUĞU ANLAŞILACAK”

Bunun üzerine Çağatay Görgen’in avukatı Yeter Yıldız Dalkılıç da yazılı bir açıklama yaptı. Avukat Dalkılıç’ın açıklamasında şikayet dilekçesinin ardından müvekkili hakkında karalama kampanyası yapıldığını öne sürdü.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Yapım şirketi ne yazık ki yine oyuncusunun arkasında durarak emekten uzak bir tavır sergilemiştir. Biz bunu daha önce kadına şiddet gösteren oyuncunun arkasında durduğunda da görmüştük, ne yazık ki şaşırmadık. Sette araştırma yapılması bir yana sette emekçilere sorulmaya bile cesaret edilemeyen bazı sorunlar vardır. Nitekim müvekkilime olay tarihinde ileri bir tarihli bir istifa dilekçesi sunulduğu maalesef doğrudur.

Açıklama şu şekilde bitirildi: “Müvekkilimin haklı olduğu kamera kayıtları ve tanıklar ile anlaşılacaktır. Müvekkilim yapanın yanına kar kalmaması ve başka set emekçilerinin de sesini çıkartabilmesi için sonuna kadar hukuk mücadelesini devam ettirecektir”