Deniz Bulutsuz’u darp eden Ozan Güven hakim karşısına çıkıyor!

Yayın tarihi: 21 Ocak 2021 Perşembe 1:28 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2021 Perşembe 1:29 pm

Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ozan Güven‘in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapsi istenmişti. Güven, bugün görülecek olan davada ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz’un birlikteliği de şiddet iddiasıyla bitmişti. Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, kasten yaralama ve hakaret suçlarından Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istenmişti.

Yaşanan olayların ardından Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası’na yerleştiği öne sürülen 45 yaşındaki Güven, bugün görülecek davada ilk kez hakim karşısına çıkacak. Deniz Bulutsuz, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili, “Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım” demişti.

Ozan Güven sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etti

 

Bulutsuz’dan sonra Ozan Güven de kendisinin şiddete uğradığını iddia etti ve darp raporu almıştı. Ünlü oyuncu ayrıca, Deniz Bulutsuz’dan şikayetçi olmuştu. Güven’in şikayeti üzerine ise Deniz Bulutsuz hakkında “Basit yaralama” suçundan soruşturma açılmıştı. Bu soruşturma ise Uzlaştırma Bürosu’na gönderilmişti. Ancak taraflar arasında herhangi bir uzlaşma sağlanamamıştı.

Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame düzenlenmişti.İddianamede, Deniz Bulutsuz’un, Ozan Güven’in yüzünü ve kolunu yaraladığın iddia edilmişti. Hazırlanan iddianamenin, Bulutsuz’un şikayeti üzerine Güven hakkında açılan dava ile birleştirilmesi istenmişti.

İddianame kabul edilirse Deniz Bulutsuz da önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Ozan Güven inkar etmişti: Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı!