Deniz Akkaya’ya konuşma yasağı!

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2024 Cuma 12:53 pm - Güncelleme: 31 Mayıs 2024 Cuma 12:53 pm

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya kızı ile yaşadığı tartışmayı sosyal medyadan anlatmıştı. Kızın babası Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulunmasının ardından Akkaya’ya konuşma yasağı geldi. Akkaya, karara uymazsa ‘zorlama hapis’ cezası alacak.

Deniz Akkaya, geçen günlerde iş insanı Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızının telefonuna el koyduğu için fiziksel saldırısına maruz kaldığını ileri sürmüş ve yaşadıklarını sosyal medyadan ifşa etmişti. Akkaya, kızıyla yaşadıklarının yanı sıra babası ve teyzesiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Akkaya, 16 yaşındaki kızının kendisini 1.5 saat boyunca balkona kilitlediğini ileri sürmüş, kızı için verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü ifade ederek ailesi ve eski eşi hakkında bazı iddialar ortaya atmıştı.

Deniz Akkaya: Kızımı çocuk esirgemeye ben gönderdim

KONUŞMA YASAĞI

Yaşananların ardından Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu.

Habertürk’ün haberine göre; talebi değerlendiren mahkeme, Deniz Akkaya’nın 1 ay süreyle Efe Önbilgin ile kızına yönelik söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Deniz Akkaya karara uymazsa hakkında 3 günden 10 güne kadar ‘zorlama hapsi’ uygulanacak.

 

Kaynak: TELE1