Deniz Akkaya’nın elinde Ece Ronay’ın videosu mu var? Bu kadar profesyonel…

Yayın tarihi: 8 Ekim 2021 Cuma 4:36 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 10:26 am

Söylemezsem Olmaz sunucuları Deniz Akkaya ve Bircan Bali Ece Ronay’ı hedef aldı. Deniz Akkaya elinde video olduğunu söyleyerek Ece Ronay’ı tehdit etti.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil’in kendisine gönderdiği “Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum” şeklindeki mesajları ifşa ederek, tacize uğradığını söyledi. Ronay, mahkemeye başvurarak Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.

Ece Ronay kendisi hakkında iddialarda bulunan ve kendisine “Vatan haini” diyen Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali’ye sert çıktı. Bircan Bali Ronay’in iddialarıyla ilgili “Al gülüm ver gülüm” demişti.

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay’ın nişanlısıyla beraber video çekti!

Ece Ronay bu anları paylaşarak “Kızınız var benden değilse Allah’tan korkun. Ve bence Bircan Hanım siz artık bu konuda sessiz kalın çünkü benim derdim sizinle değil. Sizi de rezil etmek istemiyorum” dedi.

Ece Ronay yine aynı programda sunucu olan Deniz Akkaya’nın sözlerine de sessiz kalmadı. Akkaya Ronay’ın profesyonelce çekilmiş bir videosunun elinde olduğunu söyleyerek Ronay’ı tehdit etti.

Ece Ronay’dan Mehmet Ali Erbil’e suç duyurusu

Akkaya’nın porno iması yaptığı yayın Ece Ronay’ı kızdırdı. Ece Ronay Akkaya’nın yıllar önce polislere küfür ettiği anları paylaşarak “Beni reşit olmadığım videoyla vuracağınıza kendi rezil haberlerinize bakın. Bir de polislerin size karşı nezaketine bakın! Yazıklar olsun size” dedi.

Erbil ile Akkaya birbirine girdi! Ece Ronay’dan ‘Söylemezsem Olmaz’ iddiası