Dengesini kaybetti hareket eden trenden düştü! Ölmekten son anda kurtuldu

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 10:50 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 10:50 pm

Hindistan’da bir yolcu dengesini kaybederek trenden düşünce ölümden döndü. Yolcunun trenin altında sıkışmasını, şans eseri olay yerinde bulunan polisler engelledi.

Olay, 8 Şubat Salı günü Hindistan’daki Warangal Tren İstasyonu’nda gerçekleşti. Telangana eyaletindeki istasyona giren hareket halindeki tren istasyona geldiği sırada, 22 yaşında olduğu öğrenilen yolcu dengesini kaybederek platformun kenarına düştü.

İstasyonda bulunan güvenlik ekipleri, yuvarlanarak trenin altına girmek üzere olan yolcuyu son anda kurtardı. Olay anı güvenlik kamerasına yayınlandı.

Kimi sosyal medya kullanıcıları yolcunun dikkatsizliğine tepki gösterirken, kimileri yolcuların güvenliği için trenlere otomatik açılıp kapanan kapıların yerleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Hindistan Trenyolu Bakanlığı paylaşımında, “Kıymetli bir yaşam, görev başındaki güvenlik personeli tarafından kurtarıldı. Trenyollarının tüm yolculardan talebi, hareket halindeki bir trene binmemeleri ve hareket halindeki trenden inmemeleridir” ifadelerine yer verdi.

Hindistanlı çiftçiden iktidar partisi milletvekiline tokat