Demon’s Souls kaç puan aldı

Yayın tarihi: 17 Kasım 2020 Salı 9:00 am - Güncelleme: 16 Kasım 2020 Pazartesi 4:18 pm

PlayStation 5’in çıkış oyunlarından biri olan Demon’s Souls için ilk inceleme puanları yayınlandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Oyun sektöründeki önemli isimlerden biri olan Sony, merakla beklenen yeni nesil konsolunu satışa sundu. PlayStation 5’in çıkışında yer alan 1. parti oyunlardan birisi de Demon’s Souls Remake’ti.

Hatırlanacağı üzere Demon’s Souls ilk olarak 2009 yılında PlayStation 3’e özel olarak geliştirilmişti. From Software imzası taşıyan oyun yapısı ve dinamikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Zor yapısıyla belli bir oyuncu kitlesine hitap eden Demon’s Souls, remake yani yeniden yapım olarak PS5’in de çıkış oyunlarından birisi oldu.

Geçtiğimiz gün oyunun ilk incelemeleri yayınlandı. Dilerseniz bu incelemelere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Demon’s Souls inceleme puanları

Metascore 92 (PS5)

TheGamer 100
Game Informer 93
GameSpot 90
Millenium 90
4Players.de 90
Screen Rant 90
Eurogamer Italy 90

Görüldüğü üzere Demon’s Souls için yayınlanan tüm incelemeler fazlasıyla olumlu. Zaten 2009 yılında çıkan ilk oyun da hayli yüksek puanlar almıştı. Yani remake versiyonun da bu kadar yüksek puanlar almış olması şaşırtıcı değil.

Bu arada dip not olarak hatırlatmamız gerekiyor. Oyunda Türkçe dublaj seçeneği bulunmasa da Türkçe altyazı seçeneği mevcut. Yani oyunun hikayesine hakim bir şekilde bitirebilirsiniz.

Yalnız son bir kez daha hatırlatalım. Bu oyunda öyle çok basite indirgenmiş zorluk seçenekleri yer almıyor. Dolayısıyla zor oyunlardan hoşlanmıyorsanız Demon’s Souls’tan da uzak durmanızı tavsiye ederiz.

PlayStation 5 ısınma sorunuyla gündemde