Demokrat Parti’den Mansur Yavaş’a mesaj…

Yayın tarihi: 21 Aralık 2019 Cumartesi 11:23 pm - Güncelleme: 21 Aralık 2019 Cumartesi 11:23 pm

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sinan Aygün’ün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ortaya attığı iddialar üzerine tepki gösterdi.

 

Eski CHP Milletvekili ve iş adamı Sinan Aygün’ün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li 3 belediye meclis üyesi hakkında, Eskişehir yolundaki “Togo Kuleleri” olarak adlandırılan inşaatının 16 Aralık’ta mühürlenmesinin ardından bulunduğu suç duyurusunda ortaya attığı iddialar ve sonrasındaki açıklamaları İçişleri Bakanlığını harekete geçirmişti.

Mansur Yavaş’ı tehdit eden Sinan Aygün, suç örgütü lideri Sedat Peker’le görüntülendi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından Aygün’e tepki gösterdi.

Uysal, kişisel Twitter hesabı üzerinden şunları söyledi:

  • Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş’a, İmar ve emsal oyunlarıyla yüzlerce milyon $ları kaldıranlardan son dönemde bu boyutta bir saldırının olması doğru yere basıldığının ispatı niteliğinde.
  • Çaresizlik gizli ortaklıkları bile deşifre etti. Bu topraklarda bazı insanların satın alınamayacağına herkes alışacak.
  • Sn Başkan  @mansuryavas06; Doğru yolda olanların görünmez orduları vardır inancıyla bu organize şebekelerle sonuna kadar nefes aldırmadan mücadele etmenizi beklemekteyiz. Partilerüstü adil anlayışınızın başarılı olmasını tüm kalbimle temenni ediyor ve başarılar diliyorum.
  • Bu ahlaksız, yolsuz, yağmacıların mağduru olmuş bir Tüzel Kişilik olarak Demokrat Parti ve dava arkadaşlarımız, sizlerin destekçisi ve duacısıdır.
  • Bu çürümüş, Ankara’yı yağmalamış şebekenin TOBB başta olmak üzere Ankara’da ki sivil toplum örgütlerindeki uzantılarıyla da namuslu sivil, siyasi aktörlerin de söküp atmak için mücadele etmesi gerekmektedir.