Demirtaş: Bir zihniyet düşünün ki Boji’nin b*kundan medet umar hale gelmiş!

Yayın tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 4:21 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2021 Salı 4:21 pm

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisine kumpas kurulan Boji ile ilgili paylaşım yaptı. Demirtaş, “Bir zihniyet düşünün ki Boji’nin b*kundan medet umar hale gelmiş” dedi.

Selahattin Demirtaş, ulaşım araçlarına binerek seyahat eden ve kendisine kumpas kurulan köpek Boji’ye ilişkin paylaşım yaptı. Demirtaş, “Bir zihniyet düşünün ki Boji’nin b*kundan medet umar hale gelmiş. Sıkma canını Boji. Kumpasın b*kunu çıkardılar ve yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Bir ara bizim kumpas davasını izlemeye gel, göreceksin ki aynı b*kun laciverdi. Sadece, henüz kameraya yakalanmadılar. Korkum o ki, dövizdeki yükselişi de bir şekilde getirip sana bağlayacaklar. Bence şu sıralar döviz bürolarının önünden geçme.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da toplu taşıma araçlarına binerek seyahat eden Boji’ye tramvaya dışkı konularak kumpas kurulmuştu. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Bağcılar-Kabataş tramvayına konulan dışkının bir erkek tarafından sürüldüğünü gösteren bir video yayınlamıştı. Hakkında iftira atılan Boji’ye aile arandığı da duyurulmuştu.

 

Kumpas kurulan Boji’ye aile aranıyor!