Demet Sağıroğlu Koronavirüs’le savaşı kazandı

Yayın tarihi: 12 Nisan 2020 Pazar 6:32 am - Güncelleme: 12 Nisan 2020 Pazar 6:34 am

Uzun bir süredir Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin New York kentinde yaşayan ve iki hafta önce Koronavirüs’e yakalandığını söyleyen şarkıcı Demet Sağıroğlu, hastalığı yendiğini açıkladı.

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, geçtiğimiz hafta Koronavirüse yakalandığını açıkladı. 53 yaşındaki şarkıcı, bir süredir tedavi görüyordu. Sağıroğlu, iyileştiği haberini sosyal medya hesaplarından verdi.

YAŞADIKLARINI YAZMIŞTI

Demet Sağıroğlu’na koronavirüs şoku… Instagram’dan duyurdu

Sağıroğlu, Twitter hesabından paylaşım yaparak “Ben iyileştim arkadaşlar. Ateş, kanlı öksürme, titreme ve ishal haricinde tüm belirtileri yaşadım ve şimdi iyiyim. Darısı tüm hastaların, şifa bekleyenlerin başına. Destekleriniz ve mesajlarınız için ayrıca hepinize teşekkür ederim. Sizi seviyorum” dedi.

“Gazetelerde çıkan haber yüzünden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak için yazıyorum bu yazıyı. Maalesef tam bu zaman da telefon bazı applicationları, (uygulamaları) her şeyi siler oldu, WhatsApp da dahil.”

”Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde birçok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum.”

”Az ateşim var hep. Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum. Test yaptırmadım ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim.”

”Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim.”

“Her türlü hastalık geçiren ve geçirecek herkese çok geçmiş olsun. Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın! Sizlere geçen sene yaptığım “Geçiş” tablomla seslenmek istedim bu sefer. Sezgi, kaçmak, boyut değiştirmek, kendiyle yüzleşmek ya da nasıl adlandırırsanız..

Geçişler’de parçanı bıraksan da, Evren; Pollyanna’ nın penceresinden bakanlar için, ışıltıyla gülümsemeye devam eder. Kendinize ve kıymet verdiklerinize iyi davranın. Çok sevgiler güzel ailem, güzel kardeşlerim, tanıdıklarım, tanımadıklarım.”

Demet Sağıroğlu, Koronavirüsü yendiğini böyle duyurdu