Demet Özdemir veda etti

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2021 Perşembe 10:55 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 10:55 am

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dün akşam yayınlanan 43. bölümüyle final yaptı. Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, duygusal bir veda notu yayınladı.

Başarılı oyuncular Demet Özdemir, Engin Öztürk, Senan Kara, Zuhal Gencer Erkaya, Naz Göktan, Hülya Duyar ve Hakan Salınmış’ın rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, dün akşam final bölümüyle ekran macerasını noktaladı. İlk bölümden bu yana dizide rol alan Demet Özdemir de Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Instagram hesabından dizinin final bölümünde çekilen fotoğrafları peş peşe paylaşan güzel oyuncu, şunları yazdı: “Aşırı aşırı sevgi, dostluk, anlayış içerir. Hepinize binlerce kez teşekkür ederim bana ışık olan, bu projeye her bir damlasını bırakan, zorlu şartlarda her seferinde en İyisini yapan canım oyun arkadaşlarım. Canım ustalarım, gece gündüz bilmeyen rahat edelim diye en iyi iş çıksın diye kardeş olduğumuz kamera arkası ekibimiz. Yıllardır çalıştığımız el ele yolculuklara göğüs gerdiğimiz Çağrı Bayrak, benim için müthiş bir yolculuktu.”