Demet Evgar’ın düğünü komşularını sinirlendirdi

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2022 Pazar 1:18 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2022 Pazar 1:18 pm

Oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan’daki evlerinin bahçesinde yaptı. Ancak mahalle sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu.

2016 yılında aşk yaşamaya başladığı işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile Mart ayında nikah masasına oturan Demet Evgar şimdi de düğün yaptı. Demet Evgar ile Levent Babataş’ın düğünü Emirgan’daki evlerinin bahçesinde gerçekleşti. İkilinin düğünden kareleri davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Ancak mahalle sakinleri evin bahçesinde gerçekleşen düğündeki müzik sesinden ve mahalle arasında oluşan araç trafiğinden rahatsız oldu. Yoğun araç trafiğinin oluştuğu mahallenin sakinleri, rahatsızlıklarını sosyal medyadan dile getirdi. Demet Evgar’ın komşuları bu davranışın ünlü oyuncuya yakışmadığını belirtti.

Demet Evgar tek başına pankart açtı! Öldürülmek istemiyorum

“MAHVETTİLER”

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Pelin Doğan da tepkisini sosyal medyadan verdi. Doğan, paylaşımında “Emirgan’ın sokaklarını kapatıp, yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan Arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin! Vale bile tutmadan yüzlerce insanın evinin, apartmanının kapı önlerini sokaklarını kapadılar. Hiç yakışmadı.” ifadelerini kullandı.