Demet Akalın’la Burcu Esmersoy’un ‘takip’ kavgası! ‘Hadi anam hadi…’ Ortalık karıştı Akalın sert çıktı

Yayın tarihi: 12 Kasım 2019 Salı 5:30 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2019 Salı 5:35 pm

Burcu Esmersoy, Demet Akalın’ı instagram hesabından takipten çıkardı. Akalın, kendisini takipten çıkaran Esmersoy’a  çok sinirlendi.

Burcu Esmersoy, önceki gün verdiği bir röportajda, Instagram hakkında bir itirafta bulunarak “Instagram benim için çok eğlenceli bir yer. Az kişiyi takip ediyorum. Bazı kişileri de ayıp olmasın diye takipteyim. Ama onları sessize alıyorum.” sözlerini söylemişti.

“BENİ TAKİPTEN ÇIKMIŞSIN BACIM”

Bu sözlerin ardından da Demet Akalın’ı, Instagram hesabından takipten çıkardı. Tabii bunu fark eden Demet Akalın da sinirden küplere bindi. Şarkıcı, Burcu Esmersoy’a “Takipten çıkmışsın, ben de çıkayım bacım. Haberciler arıyor.” şeklinde mesaj gönderdi. Esmersoy’dan ise Akalın’a “Bir şey deniyoruz hesap düzeninde. Manasız işler peşindeler yani saçma sapan.” yanıtı geldi.

“BENİ ALET ETME DENEYLERİNE”

Bu yanıttan tatmin olmayan Demet Akalın, “Aman bir daha takip etme de saçma sapan deneylere alet etme beni!!!” dedi ve ardından o da Burcu Esmersoy’u takipten çıkardı.

AKALIN’DAN VİDEOLU YANIT

Burcu Esmersoy’un verdiği cevap karşısında şaşkına dönen Akalın, konuyla ilgili bir video çekerek herkesin şöhretini kullanmak istediğini söylerken, insanların haber olmak için kendisine saldırdıklarını söyledi.