Demet Akalın’dan ‘şampanya’ açıklaması: Gurbetçiler dökülmesi için gönderiyor

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2022 Salı 5:22 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 9:01 pm

Şarkıcı Demet Akalın, bir konserinde gönderilen şampanyayı beğenmeyerek garsonun kafasına döktü. Olayla ilgili konuşan Akalın, “Gelen gurbetçiler şampanyaları garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor” dedi. 

Demet Akalın, bir mekandaki konserinde kendisine gönderilen şampanyayı beğenmeyerek garsonun kafasına döktü. Akalın, yaptığı hareket nedeniyle sosyal medyada tepki gördü.

Şarkısını söylediği sırada kendisine gönderilen şampanyayı içen Akalın, beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı döktü.

Instagram hesabının hikaye kısmından Formula 1 geleneğinden bir fotoğraf paylaşan Akalın, “İlk sahnede ödeşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşımın ardından Şimdi Duyduk’a da bir açıklama daha yapan Akalın, şunları dile getirdi: “O gecede personel şefinin kendisi ‘dök dök’ diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor.  Ben paraları diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. Ayrıca 10 senedir dökülüyor bu şekilde, şimdi mi battı birilerine?”

Demet Akalın’ın online alışverişle imtihanı dalga konusu oldu