Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’ye barış mesajı: Ben ona takılıyorum ya, seviyorum onu

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2022 Perşembe 6:15 pm - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 Perşembe 6:15 pm

Şarkıcı Demet Akalın ve Aleyna Tilki, arasında başlayan “dünya starlığı” tartışmaları hala güncelliğini korurken Demet Akalın cephesinden Aleyna Tilki’ye barış mesajı geldi. Akalın Aleyna Tilki hakkında, “Ben ona takılıyorum, sarı şekerim seviyorum ben onu” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında kendi şarkısının kullanılması hakkında yorum yapan Demet Akalın “Adamlar beni dünya starı yapacak? Aleyna (Tilki) duymasın!” ifadeleri kullanmış ve Aleyna Tilki ile aralarında söz düellosu başlamıştı.

Demet Akalın’ın Aleyna Tilki ile tartışması hala akıllardayken Akalın’dan Tilki hakkında yeni bir yorum geldi. Akalın kendisine sorulan Aleyna Tilki sorusuna, “Ben ona takılıyorum ya, valla takılıyorum. Seviyorum ben onu” ifadelerin kulandı. Muhabirin “Ama çok ciddiye almış herhalde” demesi üzerine “Kurban olurum ben ona, sarı şekerim yok be seviyorum ben onu ” dedi.

NE OLMUŞTU

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında, Demet Akalın’ın Kulüp şarkısıyla eğlenen taraftarların görüntülerinin FIFA’nın resmi hesabı üzerinden paylaşılması gündem olmuştu.
Sosyal medya hesabı üzerinden Aleyna Tilki’ye gönderme yapan Demet Akalın, “Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna (Tilki) duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş? Önemli olan don değil şarkıymış” ifadelerini kullanmıştı.

TİLKİ PAS GEÇMEDİ

Aleyna Tilki de Demet Akalın’a Twitter’dan yanıt vererek, “Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify Global’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok” paylaşımını yapmıştı.

Daha sonra ise Tilki’ye yanıt veren Akalın, yaptığı paylaşımda “Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FİFA’ya söyleriz seni de paylaşır” ifadelerini kullandı.

“SEVİYENİN DÜŞECEĞİNİ TAHMİN ETMELİYDİM”

Demet Akalın’ın cevabı üzerine Tilki, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki ve Demet Akalın tartışması büyüyor