Demet Akalın Erdoğan’ın etiketlendiği tweeti sildi!

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 5:40 pm - Güncelleme: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 5:40 pm

Şarkıcı Demet Akalın, Türkiye’ye göç eden Afgan mültecilerle ilgili bir paylaşım yaptı. Akalın’ın bu tweeti alıntılanıp AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan etiketlenince sildi.

Şarkıcı Demet Akalın, Twitter’da yaptığı bir paylaşımı, konu AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geldi diye sildi.

Geçtiğimiz hafta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da yaşayan yabancı uyruklu kişilerin faturaların Türk vatandaşlarına göre daha pahalı yapmak istediklerini söylemişti. Bir Afgan sosyal medya kullanıcısı da Tanju Özcan’ın bu sözlerine tepki göstermiş ve bir video çekmişti. Afgan genç, bu paylaşımının ardından özür dilemişti.

Şarkıcı Demet Akalın da Afgan gencin videosuna sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Akalın yaptığı paylaşımda “Bu gidişe kim dur diyecek? İş namusumuza kadar geldi? Gerçekten iğriti oluyoruz hepimiz!” ifadelerini kullandı.

demet-akalin-konu-erdogan-a-geldi-diye-alintilanan-tweetini-sildi-908301-1.

MISRA ÖZ, ERDOĞAN’I ETİKETLEDİ

Çorlu tren faciasında oğlu Arda Sel ile eşi Hakan Sel’i kaybeden ve adalet arayan anne Mısra Öz Sel, Akalın’ın paylaşımını alıntılayarak, “”Sanırım sorunun muhatabı sizsiniz” diyerek AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketledi.

Mısra Öz’ün yanıtı ve Erdoğan’a yönelik çoğalan eleştiriler sonrası, Demet Akalın’ın paylaşımını sildiği görüldü.

demet-akalin-konu-erdogan-a-geldi-diye-alintilanan-tweetini-sildi-908300-1.

Demet Akalın Erdoğan’a, yurttaşlar Demet Akalın’a tepki gösterdi