Dell dizüstü tanıtımı yapan fenomen tepkileri üzerine topladı

Yayın tarihi: 16 Kasım 2021 Salı 2:00 pm - Güncelleme: 16 Kasım 2021 Salı 11:44 am

Dell dizüstü bilgisayar tanıtımı yapan fenomen bu haftanın en komik olaylarından bir tanesiydi. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Bugünlerde Dell dizüstü bilgisayar tanıtımı yapan fenomen en fazla konuşulan konular içerisinde yer alıyor. Bildiğiniz üzere sosyal medya fenomenleri genellikle reklam yayınlamayı çok seviyor. Bu reklamlar üzerinden belirli miktarlarda ücret kazanıyorlar. Bazen bu ücretler çok yüksek oranlarda olabiliyor.

Her ne kadar fenomenler reklam yapmayı sevse bile yine de bazen kendi alanı dışında reklam yapabiliyor. Mesela bir fenomen pek bir fikri veya bilgisi olmadan laptop tanıtımı yaptı. Tanıtımda kullanılan “bayaaa” ifadesi alay konusu oldu.

Dell dizüstü

Sosyal medya platformunda ilham veren kişiler olarak bilinen influencer grubu büyük etki alanına sahip. Takipçi sayısı ne kadar fazla ise o kadar çok kişi görebiliyor. Bir sosyal medya fenomeni tarafından yapılan Dell laptop reklamı aslında her konuda reklam yapılmaması gerektiğini gösteriyor.

Instagram’da 270 bin takipçisi olan fenomen Dila Tarkan, Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı ve Esen Yenenler’in eski sevgilisi olarak tanınıyor.

Bir dizüstü bilgisayar tanıtımı yapan bu sosyal medya fenomeni ürünün çok ince olmasına vurgu yapmaya çalışıyordu. Ancak bunu yaparken teknik terimler kullanmadı. Bunun yerine “bayaa ince” gibi ifadelere yer verdi. Bu durum onun tanıtım yaptığı reklam ile ilgili dalga konusu olmasına neden oldu. Tanıtımı yapan fenomen bir yandan da istediğine ulaşmış oldu.

Alibaba Cloud bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildi (iddia)

Reklamın iyisi veya kötüsü olmaz ifadesi son derece doğru. Şu anda birçok sosyal medya platformunda bu reklam hakkında konuşuluyor. Belki de normal bir tanıtım videosu paylaşsaydı bu kadar çok bilinmezdi. Sosyal medya platformları bu tür özellikleri nedeniyle kafa karıştırmaya devam ediyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?