Defne Samyeli yeni aşkını fotoğrafla paylaştı

Yayın tarihi: 7 Haziran 2023 Çarşamba 10:08 am - Güncelleme: 7 Haziran 2023 Çarşamba 10:10 am

Defne Samyeli, müzisyen Çağrı Telkıvıran ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili sosyal medyada dün romantik bir fotoğraf paylaşırken, söz konusu kare ‘aşk ilanı’ olarak yorumlandı.

Komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisini 2019’da noktalayan Defne Samyeli, yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz haftalarda Müzisyen Çağrı Telkıvıran ile görüntülenen Samyeli, aşk iddialarını yalanlamıştı. Bir süredir göz önünde görünmeyen çift dün sosyal medyada romantik bir kare paylaştı. Paylaşım ikilinin ‘aşkını ilan ettiği’ şeklinde yorumlandı.

İKİLİDEN ROMANTİK POZ

Uzun süredir yalnız olan Samyeli, kendinden yaşça küçük olan ve bir çok ünlü sanatçının beste, söz ve aranjörlüğünü üstlenen Çağrı Telkıvıran’a kaptırdı. Dün bir düğüne katılan oyuncu ve şarkıcı Samyeli ile Telkıvıran, Instagram hesaplarından romantik bir kare paylaştı. Paylaşım ikilinin aşkını ilan ettiği şeklinde yorumlandı.

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran, mart ayında bir mekandan birlikte çıkarak aynı araçla uzaklaşmıştı. Basın mensuplarının “Aşk mı yaşıyorsunuz?” sorularını yanıtsız bırakan Defne Samyeli, günler sonra yaptığı açıklamada aşk iddiasını yalanlayarak “Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz” demişti.Çağrı Telkıvıran daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı.

Sinan Akçıl’dan Defne Samyeli itirafı: 1-2 ay muhabbetimiz oldu