Defne Samyeli’den, Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz aşkına dikkat çeken yorum

Yayın tarihi: 9 Şubat 2020 Pazar 5:55 pm - Güncelleme: 9 Şubat 2020 Pazar 5:56 pm

Defne Samyeli, kendisiyle ayrıldıktan sonra genç oyuncu Serenay Sarıkaya ile Atina’da görüntülenen Cem Yılmaz ve ikilinin aşkı hakkında ilk kez konuştu.

Bir buçuk yıl aşk yaşadığı Defne Samyeli ile yollarını ayıran ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın genç oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Haklarında çıkan haberleri yalanlamayarak sessiz kalan ikili, önceki gün Atina’da baş başa görüntülendi. Defne Samyeli ise ikilinin aşkı hakkında ilk kez konuştu.

ATİNA TATİLİ VE AŞK İDDİALARI

Daha önce de Alice Müzikali’nin 50. oyun kutlamasında birlikte görüntülenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya bu sefer de Atina’da yakalandı. İkili, baş başa çıktıkları Atina tatiliyle haklarında çıkan aşk iddiaları doğrulanmış oldu.

“GEREKLİ GÖRÜRSEM KONUŞURUZ”

Dün akşam konserinden çıkarken aracında görüntülenen Defne Samyeli ise ikilinin yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Cem Yılmaz ile olan ilişkisinin Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddia edilen Samyeli, TV100’e yaptığı açıklamada “Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz” dedi. Samyeli’nin bu açıklaması ise akıllara ‘Herkesten sakladığı bir olay mı yaşandı?’ sorusunu getirdi.

“DEFNE ŞAHANE BİR İNSAN” DEMİŞTİ

Defne Samyeli ile Cem Yılmaz’ın yıllar önce Boğaziçi Üniversitesi’nde başlayan arkadaşlıkları Nisan 2018’de sürpriz bir şekilde aşka dönüşmüştü. Bir röportajında ilişkisinden bahseden Cem Yılmaz, “Tanışıklığımız 90’lı yıllara dayanıyor. Defne’yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu.

Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz” demişti.

Atina’da ne olmuştu?

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili, Atina sokaklarında gezerken 2. kez yakalandı. Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Defne Samyeli ise bu aşka yaptığı gönderme magazin dünyasına damga vurdu.