Davutoğlu’nun yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’e silahlı saldırı

Yayın tarihi: 8 Aralık 2020 Salı 3:28 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2020 Salı 3:42 pm

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün Adapazarı İlçesi Tekeler Mahallesinde bulunan evi bir şahıs tarafından kurşunlandı.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Özcan, bugün saat 11.30 civarlarında saldırının gerçekleştirildiğini duyururken, Sefer Üstün ve ailesinin şehir dışında olmasından ötürü kimsenin zarar görmediğini ifade etti. Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polisin, çete suçlarından sabıkası olan kişiyi gözaltına aldığını ifade eden Özcan, “Söz konusu hadise ile ülkemizin geldiği noktayı, artık kimsenin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar görüyoruz” diye belirtti.

Alaattin Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na yeni tehdit

Serkan Özcan’ın paylaşımları şu şekilde:

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya eski milletvekilimiz Sn. Ayhan Sefer Üstün’ün, Adapazarı’ndaki evine saat 11:30 sularında “silahlı saldırı”düzenlenmiştir. Kendini S.A. olarak tanıtan saldırgan, emniyet kayıtlarına göre geçmişte benzer olaylara karışmış +

çete suçlarından sabıkası olan ve intihara meyilli bir şahıstır. Saldırı Sn.Üstün’ün komşuları tarafından ihbar edilmiş bunun üzerine olay yerine gelen güvenlik birimlerimiz şahsı göz altına almıştır. Saldırganın aynı zamanda kendisini ihbar ettiği de anlaşılmıştır.

Olay anında Sn.Üstün ve ailesi şehir dışında olduğu için herhangi bir zarar görmemiştir. Söz konusu hadise ile ülkemizin geldiği noktayı, artık kimsenin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar görüyoruz.

Türkiye’de temiz siyaset ve güvenli gelecek ilkesiyle çıktığımız yolda, çetelerin ve yönlendirdikleri kriminal kişilerin korkutmaya ve sindirmeye yönelik bu saldırıları bizleri yıldıramayacak. Sn. Üstün’e tekrar geçmiş olsun diyor, bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz