Davutoğlu’ndan Soylu ve Bahçeli’ye zehir zemberek sözler!

Yayın tarihi: 21 Eylül 2020 Pazartesi 5:17 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2020 Pazartesi 5:17 pm

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin 1. Olağan kongresinde yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle yüklendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Antalya 1. Olağan Kongresi’nde konuştu. Konuşmasında iktidara sert sözlerle yüklenen Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi çok sert eleştirilerde bulundu.

Bahçeli Türk Tabipler Birliği’ni hedef aldı: Derhal kapatılmalı

BAKAN SOYLU’YA SERT SÖZLER

İçişleri Bakanı Soylu’yla ilgili konuşan Davutoğlu şunları söyledi:

“Vatandaşın güvenliğinden sorumlu bakan kalkmış Anayasa Mahkemesi Başkanı ile polemiğe giriyor. Söz dalaşı çıkarmaya kalkıyor. Muhattabı o seviyeye düşmemek için sessiz kalıyor ama o hala devam ediyor. Baştan aşağıya hamaset tutarsız.

Dediği şu; biz bu ülkede güvenliği tesis edemiyoruz. Yani işimizi yapamıyoruz. Durum buysa senin görevin ne. Sokaklarda emniyeti sağlamak sizin göreviniz değil mi. Bu kadar demokrasiden, liyakattan nasibini almamış bir yönetim olabilir mi”

Soylu’dan Anayasa Mahkemesi Başkanı’na tehdit gibi sözler!

HEDEFİNDE BAHÇELİ DE VARDI

MHP lideri Devlet Bahçeli’ye de yüklenen Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Diğer ortak da boş durmuyor. O da kafayı doktorlara takmış. Saldırıp duruyor. Emin olun bilmeyen eli kolu kanlı bir terör örgütünden bahsettiğini zanneder. Niye birden biriniz hukuk devletinin en önemli kurumuna diğeriniz bu salgın günlerininin kahramanı doktorlarımıza saldırıyorsunuz. Bu salgın günlerinde doktorlara hakaret edemezsiniz.”

Pandemi durmuyor Bahçeli susmuyor! Doktorlardan hesap sorma peşinde

BAKAN SOYLU AYM BAŞKANI’NA YÜKLENMİŞTİ

‘Şehirlerarası karayollarında gösteri yürüyüşleri düzenlenemez’ hükmünü, Anayasa Mahkemesi iptal etmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kararı eleştirirken, Anayasa Mahkeme Başkanı Zühtü Aslan’a, “Madem özgür bir ülkeyiz, ana caddelerde, sokaklarda özgürce yürüyüş hakkının ortadan kaldırılmasını onayladınız. Polis koruması almana gerek yok. Bisikletinle işe git gel bakalım. Anayasa Mahkemesi Başkanı’na söylüyorum kendi arabamla tek başına gitmeye ben varım sen var mısın?” diyerek tepki göstermişti.

BAHÇELİ’NİN TTB’Yİ HEDEF GÖSTERMESİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği’nin kapatılmasını gerektiğini ifade ederek “Bölücülüğün ve terörizmin saklandığı karanlık oluşum olan bu Birliğin milletimizin ne bir özlemini ne de hedef ve hayallerini paylaştığı vakidir.” demişti.