Davutoğlu’ndan dikkat çeken karar: İlk kez bir programa katılacak

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2019 Perşembe 9:08 am - Güncelleme: 18 Temmuz 2019 Perşembe 9:13 am

Yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, görevden alındığı günden bu yana ilk kez bir programa katılacak. Davutoğlu, RS FM’den Yavuz Oğhan’ın programına konuk olacak.

Ahmet Davutoğlu RS FM’de ‘Bidebunuizle’ adlı programı sunan Yavuz Oğhan’ın konuğu olacak, Akif Beki ve İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayacak. Yeni parti iddialarıyla gündemde olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, görevden alındığı günden bu yana ilk kez bir programa konuk olacak.

DAVUTOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK MECRA ARIYOR

Davutoğlu, Erdoğan’ı çok sarsacağını düşündüğü bazı açıklamalar yapmak için bir mecra arıyor. Bir hafta içinde bir medya kuruluşuna çıkıp çarpıcı açıklamalarda bulunacak.

Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen Ahmet Davutoğlu’nu köşesine taşıyan Günboyu gazetesi yazarı Balamir Göktuğ, Davutoğlu’nun bir hafta içinde bir medya kuruluşuna çıkıp çarpıcı açıklamalarda bulunacağını söyledi. Göktuğ, Babacan ve Davutoğlu’nun çalışmalarını hala sürdürdüğünü belirtirken, kurulacak yeni parti için ismi geçen bazı milletvekillerine ise diğer isimlerden itiraz geldiğini yazdı. İddialarını Davutoğlu’na yakın bir AKP’li vekile dayandıran Göktuğ, Davutoğlu’nun açıklama yapmak için kanal arayışında olduğunu belirtti.