Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye: Kebapçıları bölücü ilan eden bir Genel Başkan

Yayın tarihi: 5 Ekim 2021 Salı 7:27 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2021 Salı 7:28 pm

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” açıklamasını ele alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından “Bu ülkede kebapçıları bölücü ilan eden bir Genel Başkan var” açıklamasında bulundu.

Ahmet Davutoğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, ”Bu ülkede kebapçıları bölücü ilan eden bir Genel Başkan var! Hatta bu Genel Başkan kebapçılar diyarından! Yarın sıra kimde diye simitçiler ve oto galericiler tedirgin” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Devlet Bahçeli’nin, partisinin grup toplantısında son günlerde siyasetin gündeminde olan market fiyatları tartışmasıyla ilgili olarak, “Yumurta, et, süt, peynir fiyatlarının artışından, vicdani olmayan zamlı ürün satışlarından samimi olarak sızlananlara hak veriyor, bir şey demiyorum. Fırsatçıların peşine gidiliyor. Vatandaşın kesesine göz diken yağmacılardan da hesap soruluyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz. Fakat vatandaşlarımızın çabasını istismar edip, pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” demişti.

Bahçeli: Bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır