Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı oldu

Yayın tarihi: 18 Ocak 2024 Perşembe 7:59 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 7:59 pm

Yerel seçimlere sayılı haftalar kala, siyasi partilerin belediye başkan adayları da belli oluyor. Yeniden Refah Partisi’nin Düzce adayı Davut Güloğlu oldu.

Yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak ve üç aydan daha az bir süre kaldı. Siyasi partiler, yerel seçimler için çalışmalarına başladı. Yeniden Refah Partisi adaylıkları kesinleşen 1’i büyükşehir 2’si il, 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha açıkladı. Şarkıcı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı oldu.

56 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DAHA AÇIKLANDI

Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Genel Merkezde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapılan ve partinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan aday tanıtım programıyla 56 belediye başkan adayı daha açıklandı. Böylece parti, bugüne kadar 10’u büyükşehir 10’u il belediye başkanı olmak üzere 309 aday açıklandı.

Genel Başkan Kültür Sanat Danışmanı Davut Güloğlu’nun Düzce Belediye Başkanı olarak açıklandığı programda partinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Melih Tatlıcı oldu. Osmaniye ilinde ise Belediye Başkan adayı Adem Demir olarak açıklandı.

Davut Güloğlu

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce adayı Davut Güloğlu oldu.

Yeniden Refah Partisi ve AKP arasındaki ipler koptu! Murat Kurum’a rest

 

 

Kaynak: TELE1