David Beckham Süper Lig’den 2 yıldızı takımına istiyor!

Yayın tarihi: 8 Ocak 2020 Çarşamba 4:44 pm - Güncelleme: 8 Ocak 2020 Çarşamba 4:45 pm

Süper Lig’de transfer sezonunun başlamasıyla kulüpler çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Son olarak adı sıkça Galatasaray ile anılmaya başlayan tecrübeli futbolcu Arda Turan, kulübü Başakşehir ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. Tüm bu gelişmeler sonrası Turan‘ın bir sonraki durağı merak edilirken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig’de ilk yarının sona ermesiyle başlayan transfer dönemi tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar 4 büyük takım olarak nitelendirilen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor içerisinden Trabzonspor kadrosuna Ndiaye katarken, Galatasaray Onyekuru ve Saracchi’yi kadrosuna kattı. Kadro güçlendirme çalışmalarına devam eden kulüplerden eksik mevkilere yapılacak transferlerin yanında bazı isimlerle de yollar ayrılıyor.

Beşiktaş’tan Arda Turan açıklaması

Bu kulüplerden biri de Medipol Başakşehir. Lacivert-Turunculular tecrübeli isim Arda Turan ile yollarını ayırdı. Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında krize neden olan Arda Turan, Medipol Başakşehir ile olan kiralık sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Barcelona’ya dönme ihtimali olmayan tecrübeli futbolcu, önceliği Galatasaray’a verdi. Sarı-kırmızılı kulübün hakkında vereceği kararı bekleyen yıldız oyucuya, ABD ve Katar’dan da teklif var.

TALİPLER ARTIYOR

MLS’te Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami’nin istediği 32 yaşındaki futbolcuya, Katar ekiplerinden de taliplerin olduğu öğrenildi. Şayet Arda Galatasaray’a gidemezse tercihinin ABD’den yana olacağı gelen haberler arasında. Öte yandan 2020’den itibaren MLS’te mücadele edecek olan Inter Miami’nin kurucu başkanı David Beckham, bazı yıldız futbolcuları transfer listesine aldığı ve AS Gazetesi’nde yer alan habere göre MLS’e gösterişli bir başlangıç yapmak isteyen Beckham bu sebeple James Rodrigues, Radamel Falcao ve Mandzukic gibi isimleri takımında görmek istediği öğrenilmişti. Eğer bu transferler gerçekleşirse Galatasaray’ın iki yıldız ismi Falcao ve Arda Turan Inter Miami’de buluşmuş olacak…

BARÇA KAPISI TAMAMEN KAPALI

İspanyol Marca Gazetesi özel haberinde, Arda’nın Barcelona ile sözleşmesinin devam ettiğini ancak geri dönmeyeceğini yazdı. Barça tarafından kadroda düşünülmeyen tecrübeli futbolcunun da gitmek istemediği kaydedildi. Karşılıklı olarak görüşülüp sözleşmenin feshedilmesinin yakın olduğu bildirildi.

CENGİZ SOĞUK!

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz transfere soğuk baksa da teknik direktör Fatih Terim’in kararına göre Arda’nın Galatasaray’daki durumu belli olacak.

BEŞİKTAŞ’A MI GİDECEK?

Arda Turan’ın Beşiktaş’a gideceği yönündeki iddialar dün sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla alevlendi. Siyah-beyazlıların asbaşkanı Emre Kocadağ ile Arda Turan’ın bir yemekte çekilmiş fotoğrafı, transfer dedikodularını iyice körükledi. Ancak Beşiktaş, resmi sitesinden bu fotoğrafın eski, haberlerin de gerçek dışı olduğunu açıkladı.

ÖZEL HOCAYLA KAMPA GİRDİ

Boşta kalan Arda Turan, formdan düşmemek için özel spor hocası tuttu. İstanbul’da salonda ve dışarıda özel hoca eşliğinde bireysel antrenmanlar yapan yıldız oyuncu, bedavaya Galatasaray’a dönmeye hazır.

BİR İDDİADA İTALYA’DAN

İtalyan gazeteci Nicolo Schira yaptığı paylaşımla Arda Turan’ın geleceği hakkında bilgi verdi. Schira sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Arda Turan, Barcelona geri dönerek Haziran ayına kadar bekleyecek. Sözleşme bitim sonrası Galatasaray’a geri dönecek.” dedi.

Falcao Galatasaray’dan ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu