Davetlisiniz! ÇYDD Gaziosmanpaşa Utku Ersoy Çağdaş Etkinlik Merkezi törenle hizmete girecek

Yayın tarihi: 19 Aralık 2019 Perşembe 1:25 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 7:00 pm

 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, çağdaş etkinlik merkezlerini ülkemizin dört bir yanında çoğaltmaya devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde son olarak ÇYDD Gaziosmanpaşa Şubesi törenle hizmete girecek.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, çağdaş etkinlik merkezlerini ülkemizin dört bir yanında çoğaltmaya devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde son olarak ÇYDD Gaziosmanpaşa Şubesi Utku Ersoy Çağdaş Etkinlik Merkezi 22 Aralık 2019 Pazar Günü saat 14.00’ da gerçekleştirilecek açılış töreniyle hizmete girecek. Konu ile ilgili açıklama yapan ÇYDD Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı Özge ÇAMCI , Gaziosmanpaşa’da 4 yıldır hizmet verdiklerini. 256 öğrenciye burs olanağı sunduklarını ve her hafta sonu gönüllü öğretmenleriyle 3. Sınıftan 10. Sınıfa kadar öğrencilere Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, İngilizce, Sosyal Bilgiler ve Fizik konularında ücretsiz destek sağladıklarını, şubelerinde Atatürk’ün Nutku’nun ayrı bir ders olarak öğrencilere öğretildiğini belirtti.

Özge ÇAMCI ayrıca, her milli bayramı Gaziosmanpaşa Meydanında halkla birlikte coşkuyla kutladıklarını, Gaziosmanpaşa’da her 10 Kasım’da  okullar arası “Atatürk Şiirleri” yarışması organize ettiklerini, 23 Nisanlarda uluslar arası Folklor Festivali düzenlediklerini, Anadolu’da 15 okulun kütüphane ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladıklarını, Atatürk İlkelerine bağlı ve çağdaş öğrenciler yetiştirmek amacıyla mücadele verdiklerini söyledi. ÇAMCI,  yeni açılan Utku Ersoy Çağdaş Etkinlik Merkezi için bağışçıları Gülay Ersoy’a sonsuz teşekkürlerini bildirerek, yeni açılacak etkinlik merkezinde daha fazla sayıda öğrenciye drama, çağdaş sanatlar, folklor, tiyatro, diksiyon ve müzik eğitimlerini vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

DAVETLİSİNİZ!