Dave Bautista The Walking Dead dizisinden neden rol alamadı?

Yayın tarihi: 19 Şubat 2021 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 17 Şubat 2021 Çarşamba 5:44 pm

Galaksinin Korucuyuları’nda Drax’i canlandıran Dave Bautista dünyaca ünlü The Walking Dead’de bir zombiyi oynamak istediğini ama reddedildiğini açıkladı.

Dave Bautista, yakında yayınlanacak olan Netflix filmi Army of the Dead‘de oynayacak. Filmin teması Las Vegas’ta gezinen bazı zombiler üzerinden dönüyor. Bununla birlikte, Bautista’nın başka bir zombi dizisinin setine girmeye çalıştığı ve şaşırtıcı bir nedenle geri çevrildiği ortaya çıktı. Empire’a konuşan Bautista, The Walking Dead’de rol almaya çalıştığını, ancak boyu nedeniyle geri çevrildiğini söyledi. Bauista kendisi hakkında “Ben bir zombi hayranıyım” diyor. “Yıllarca Walking Dead’e katılmaya çalıştım. Gelip bedava bir zombi oynayacağımı söyledim, ama ‘Çok büyüksün!’ dediler.”

Dave Bautista

Bautista ayrıca, yönetmen Zack Snyder’ın zombi türüne eşsiz yaklaşımı sayesinde ilgisinin daha da arttığını söyledi. “Bir zombi filminde oynamam için o filmle ilgili özel bir şeyler olması gerekli.” diye açıkladı. “Neflix filmi Army of the Dead’i diğerlerinden ayıran şey soygun. Ama bu filmde bir sürü farklı katman daha var. “Army of the Dead, bir zombi kıyametinin ardından terk edilmiş bir kumarhaneyi yağmalamaya çalışan bir grup paralı askere odaklanacak. Netflix, şu anda geliştirilmekte olan bir prequel filmi ile diziyi bir franchise’a dönüştürmek istiyor.

Zack Snyder’ın yönettiği Army of the Dead’in başrollerinde ünlü isimler var. Dave Bautista, Garret Dillahunt, Ella Purnell, Omari Hardwick, Raul Castillo, Tig Notaro yer alıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

PS5 yurt dışından nasıl alınır?