Darp ettiği kadını öldürdü

Yayın tarihi: 28 Ocak 2022 Cuma 9:53 am - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 10:09 am

Pendik’te Ramazan Su adında bir erkek, kız arkadaşını önce sokakta darp etti ardından bindikleri takside defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan kadını taksici hastaneye götürürken, Ramazan Su olay yerinden kaçtı.

Pendik’te dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre şoförlük yapan Ramazan Su, kız arkadaşı Nermin Celep ile amcasına ait evden çıktı ve taksi çağırdı.
İkili arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Su, kız arkadaşını önce sokak ortasında darp etti. Darp edilen kadına mahalle sakinleri yardımcı oldu. Tartışmanın ardından çift, taksiye binerek sokaktan ayrıldı. Ramazan Su ve Nermin Celep taksiyle bir süre ilerledikten sonra tekrar kavga etmeye başladı. Bu sırada Ramazan Su, elindeki bıçakla Nermin Celep’i taksinin içinde bıçakladı. Şüpheli, yaya olarak olay yerinden kaçarken, taksi sürücüsü ağır yaralanan kadını hastaneye götürdü. Kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ramazan Su’yu yakalamak için çalışma başlattı. Yakalanarak gözaltına alınan Su, Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Şüpheli Ramazan Su, alınan ifadesinin ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edilecek.

Kadına şiddetle gündeme gelen Güven’in bir kadını canlandıracak olmasına tepki!