Darksiders serisinin yeni oyunu Genesis tanıtıldı

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2019 Cuma 9:19 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 9:19 am

Bu yıl içerisinde yayınlanan Darksiders 3 beklentileri tam olarak karşılayamamıştı. İlk 2 oyunun ardından vasatı aşamayan 3. oyun serinin fanlarını bir nebze hayal kırıklığına uğrattı. Fakat THQ seriye biraz nefes aldırmak adına araya Hack & Slash tarzında yeni bir Darksiders oyunu koyma kararı aldı.

Geçtiğimiz gün ilk tanıtım videosu yayınlanan Darksiders Genesis , hem hikayesi, hem oynanışı, hem de atmosferi ile seriden ayrı bir oyun.

Orijinal hikayeden kısmen bağımsız bir konuyu işleyen oyunda, Mahşerin 4 Atlısı’ndan War ve Strife’ı kontrol ediyoruz. Bilindiği üzere War’ı ilk Darksiders oyununda da kontrol etmişti. 2. oyunda Death, 3. oyunda ise Fury ile ortalığın tozunu attırmıştık. Bu oyundaki Strife ise son atlı olarak karşımıza çıkıyor. Muhtemelen Darksiders 4’te de ana karakter olarak Strife’ı kontrol edeceğiz.

Darksiders Genesis’te cehenneme giderek, Lucifer’ın üstün güçler bahşettiği iblislerle boy ölçüşeceğiz. Tüm iblisleri ortadan kaldırdıktan sonra dengeyi tekrardan sağlamış olacağız. Oyunun finalinde Lucifer ile karşılaşıp, karşılaşmayacağımız ise şimdilik belli değil.

Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Çıkış tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak olan yapımın 2019 bitmeden raflardaki yerini alması bekleniyor.

Razer Kraken X kulaklık inceleme