Daredevil, yeni bir diziyle Marvel evrenine geri dönüyor

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2022 Pazar 7:00 am - Güncelleme: 9 Temmuz 2022 Cumartesi 11:51 am

Netflix tarafından dizisi çekilen Marvel kahramanlarının başında gelen Daredevil, yani Matt Murdock, Marvel evrenine geri dönüyor.

Netflix’e emanet ettiği karakterleri kısa süre önce geri alan Marvel, Hawkeye dizisinde Kingpin karakterine yer vererek bu karakterleri yakında Marvel Sinematik Evreni (MCU) içinde de görebileceğimizi göstermişti. Aynı şekilde Matt Murdock da Spider-Man: Far From Home’da kısa bir cameo ile karşımıza çıkmıştı.

Matt Murdock karakterine odaklanacak yeni bir dizi için hazırlıkların başladığı bir süredir konuşuluyor. Bu söylentiler henüz doğrulanmamış olsa da, Daredevil’ın Marvel evrenine geri döneceği nihayet kesinleşti. Disney, hem Matt Murdock karakterinin hem de Daredevil dizisinin asıl kötüsü olan Kingpin’in Echo dizisinde yer alacağını açıkladı. Her iki karakteri de Netflix dizisinde de bu karakterlere hayat veren oyuncular canlandıracak.

Daredevil

 

Echo dizisi, diziye adını veren karaktere odaklanıyor. Hatırlayacağınız gibi Echo karakteri ilk olarak Hawkeye dizisinde izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Hawkeye’ın mücadele ettiği çetenin parçası olan Echo, yani Maya Lopez, babasının öldürdüğünü düşündüğü Hawkeye’ın peşine düşmüş, ancak sonunda babasını gerçekte Kingpin’in öldürdüğünü öğrenmişti.

Hawkeye dizisinin finalinde Echo ile Kingpin karşı karşıya gelmiş ve Echo’nun Kingpin’i öldürdüğü izlenimi verilmişti. Ancak Echo dizisinde Kingpin karakterinin de yer alacak olması, Kingpin’in bu yüzleşmeden bir şekilde sağ çıktığını düşündürüyor.

Disney+’ta izleyici ile buluşacak Echo dizisi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı.

Stranger Things’in yaratıcılarından Death Note dizisi geliyor