Daniel Craig Superman olmak istemiş

Yayın tarihi: 27 Mart 2020 Cuma 11:58 am - Güncelleme: 27 Mart 2020 Cuma 11:58 am

Daniel Craig, ilk olarak 2006 yılında vizyona giren Casino Royale ile Bond dünyasına adım atmış ve büyük ilgi görmüştü. Aslında Craig’in Bond olarak seçilmesi, pek çok Bond hayranını başta endişelendirmiş ve kızdırmıştı.

Daniel Craig Superman olmak istemiş. Her şeyden önce “Sarışın Bond mu olur?” düşüncesi çok baskındı, ancak görüldü ki endişeler yersiz çıktı ve sonrasında hazırlanan devam filmlerinde yine onu izledik.

Öyle ki, Daniel Craig artık Bond olmak istemediğini de defalarca dile getirmişti. Yine de, türlü baskılar (Ve artık ne olduysa) sonucunda en güncel Bond filmi No Time to Die için kamera karşısına geçmeyi kabul etti ve çekimler tamamlandı. Fakat bu kez de devreye koronavirüs girdi ve normalde nisan ayında gösterime girmesi beklenen film için erteleme kararı geldi. Yeni filmin 23 Şubat 2020’de vizyona girmesi bekleniyor.

Daniel Craig

Craig, şüphesiz ki pek çok aktörün hayali olan Bond karakteriyle ciddi başarılara imza attı. Peki böyle bir karakteri oynamayı hayal etmiş miydi? Görünüşe göre hayallerindeki favori karakter Bond değilmiş.

Geçtiğimiz günlerde Saga magazine’e röportaj veren yıldız oyuncu, şunları söyledi: “İnsanlar bana sürekli çocukluğundan beri James Bond karakterini oynamayı hayal etmiş olmalısın” diyor. “Aslında bu doğru değil, çünkü hiçbir zaman öyle olmadı. Superman, Spider-Man, Invisible Man, hatta eski tip bir kovboy karakterini bile hayal etmiştim, ama Bond’u pek sayılmaz. Dolayısıyla şimdi biraz ironik görünüyor.”

Ünlü aktör, duygusal biri olduğunu ve ufak bir olayda bile ağlayabileceğini de belirterek aslında göründüğü gibi sert olmadığını da belirtti.

macOS Catalina 10.15.4 güncellemesi çıktı!