Dani Alves’e 4.5 yıl hapis!

Yayın tarihi: 22 Şubat 2024 Perşembe 1:01 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2024 Perşembe 1:02 pm

Barcelona’nın efsanesi, Brezilyalı futbolcu Dani Alves, cinsel saldırı suçundan 150 bin dolar tazminata ve 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alves ayrıca 4.5 yılın ardından 5 yıl süreyle denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.

İspanya’nın Barcelona şehrinde 23 yaşındaki bir kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla yargılanan Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, hapis cezasına çarptırıldı. İspanya’da yargılanan 39 yaşındaki futbolcu, 4.5 yıl hapis cezası ve 150 bin euro tazminat ödemeye mahkum edildi. Alves ayrıca 4.5 yılın ardından 5 yıl süreyle denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.

Dani Alves’in tecavüz davasında yeni gelişme! Video kayıtları iddiaları doğruluyor

BARCELONA’DA TUTUKLANDI

Barcelona kentindeki bir gece kulübünde 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak 2023’te Meksika’dan Barcelona’ya geldikten sonra gözaltına alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İfadelerini üç kez değiştiren, son olarak “cinsel ilişkiyi kabul ederek, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini” belirten 39 yaşındaki Alves, bulunduğu Brains 1 Cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak’ta Brains 2 Cezaevine nakledilmişti.

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves’in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barcelona’da tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM’daki sözleşmesi feshedilmişti.

Kaynak: TELE1