Damien Comolli ‘ben transfer etmedim’ çıkışıyla sessizliğini bozdu!

Yayın tarihi: 9 Ocak 2020 Perşembe 2:55 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2020 Perşembe 3:01 pm

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Simon Falette transferinin ardından çıkan iddialara yanıt vermek için Twitter hesabı açtı.

Fenerbahçe’nin son transferi Simon Falette’nin Rogon Menajerlik Şirketi’nden olması sonrasında Sportif Direktör Damien Comolli’ye eleştiriler gelmişti.

Twitter hesabı açan Damien Comolli kendisine yöneltilen eleştirilere buradan cevap verdi.

FALETTE İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Comolli açıklamasında, “Falette transferi sonrasında bir hesap açarak iddiaları cevaplamaya karar verdim. İlk olarak söyleyeyim, Başkanımız Falette’in kiralık olarak takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğü için bu transferin gerçekleşmesini istedi. Ali Koç’un bu kararına saygı gösterilmelidir. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından iyi karşılanmalıdır.” dedi.

SADECE TOLGA VE GUSTAVO

Comolli ayrıca, “İkinci olarak, basında ve sosyal medyada yer alanların aksine, Rogon şirketiyle herhangi bir bağım bulunmuyor. Simon Falette için transfer görüşmesinde bulunmadım. Rogon ile sadece Tolga Ciğerci ve Luiz Gustavo transferleri için görüşmüştüm” sözlerini kullandı

YASAL İŞLEM YAPACAK

Tümspor haberine göre; Suçlamalar üzerine de açıklama yapan Comolli, “Son olarak basında ve sosyal medyada Rogon şirketi ile benim aramda bir çıkar ilişkisi olduğunu iddia edenler ve saçma iddialarda bulunanlar için yasal haklarımı kullanacağım. Büyük Fenerbahçe ailesine saygılarımla” dedi.