Daha yeşil bir Seyhan için… Park-Bahçeler ekipleri aralıksız çalışıyor

Yayın tarihi: 27 Kasım 2019 Çarşamba 6:21 pm - Güncelleme: 27 Kasım 2019 Çarşamba 6:25 pm

Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış mevsimine girerken, sorumluluk alanlarındaki yeşil alanlarda, bakım – onarım, yenileme ve budama çalışmalarına hız verdi.

Seyhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir Seyhan için yaptıkları çalışmalar kapsamında ilçedeki yeşil alanlarda ağaç bakım ve budama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

ZİRAAT VE ÇEVRE MÜHENDİSLERİNİN KONTROLÜNDE BUDAMA YAPILIYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını kontrollü olarak gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını ortaklaşa sürdüren ekipler kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrin birçok noktasında ağaç budama çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında Ziraat ve Çevre Mühendislerinin talimatları doğrultusunda budama ve ağacı güçlendirmek için derin budama yapılıyor. Ağaçlar hem kışa hazırlanmış oluyor hem de gelecek yaz ayında daha da gürleşmesi sağlanıyor.

BAŞKAN AKAY “HEDEF DAHA YEŞİL BİR SEYHAN”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Belediyemizin sorumluluğundaki tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım ve budama hizmetlerini özenle yapıyor. Çevreye duyarlı ve Ziraat Mühendisi ile Çevre Mühendisi kontrolünde