Dacia Sandero da zam yağmuruna yakalandı

Yayın tarihi: 16 Ekim 2021 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 16 Ekim 2021 Cumartesi 10:35 am

 Yenilenmiş hali ile beraber ülkemizde beğeni toplayan Dacia Sandero, fiyat avantajları ile de tüketicilerin ilgisini çekiyordu. Sınıfında ciddi rakipleri olmasına karşın geçtiğimiz aylarda Avrupa’nın en çok satılan aracı olmayı başaran Sandero, böylece ne kadar önemli bir model olduğunu da ortaya koymuş oldu. Ancak araç hakkındaki sıradaki haberimiz, sizleri birazcık üzebilir.

 

Çünkü firmanın resmi internet sitesi üzerinden edinilen bilgilere göre Yeni Dacia Sandero’nun fiyat listesi güncellendi. Buna göre geçtiğimiz aydan farklı olarak versiyon seçeneklerinin tek bir donanıma indirgendiğini söyleyebiliriz.

Peugeot popüler SUV modeli 3008’in fiyatlarını güncelledi

Zira geçtiğimiz ay giriş seviyesinde bizleri 1.0 litrelik benzinli bir motor ve ona eşlik eden manuel şanzıman karşılıyordu. Ne yazık ki 164.900 TL olan bu paketin artık satılmadığını söylememiz gerek. Ayrıca 176.500 TL’den alıcı bulan ve Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 bg olarak isimlendirilen donanım da artık Türkiye’de mevcut değil.

Dacia Sandero

Dacia bunlarla da kalmamış ve otomatik şanzımana sahip en uygun fiyatlı donanımı da elemiş. 202.000 TL’lik fiyatıyla tüketicilere göz kırpan Comfort 1.0 Turbo X-tronic 90 bg seçeneği de artık satışta yok. Marka tarafından paylaşılan tek bir donanım mevcut ki o da yukarıda sözünü ettiğimiz motor ve şanzımanın Prestige paketi. Bu paket ise zamlı hali ile bizlerin beğenisine sunuluyor. Geçen ay 211.900 TL’ye satılan araç, artık 213.000 TL’ye alıcı bulacak.

 

 

Instagram yeni özelliğiyle kullanıcıları uyaracak: “Mola ver”