Cyberpunk 2077 yine mi erteleniyor?

Yayın tarihi: 14 Kasım 2020 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 13 Kasım 2020 Cuma 1:13 pm

CD Projekt RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 yine mi erteleniyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

2020’nin en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077 ’nin çıkışına artık sayılı günler kaldı. Aslında pek çok defa oyunun çıkışına sayılı günler kalmıştı. Fakat tam geri sayıma geçtiğimiz anda CD Projekt RED oyunu ertelediğini açıklıyordu.

Son olarak yapımın Kasım içerisinde satışa sunulacağı belirtilmişti. Hatta Keanu Reeves’li bir gold paylaşımı yapılmıştı. Yani oyunun yapım aşamasının sonlandığı belirtilmişti. Böyle bir paylaşımın ardından kimse oyunun yeniden erteleneceğini düşünmüyordu. Fakat CD Projekt RED bu sefer de oyunu 10 Aralık tarihine ertelediğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk2077’nin bir kez daha erteleneceği haberleri ortalığı karıştırdı. Bu haberlerin hızla yayılması üzerine yapımcı ekip CD Projekt RED konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Cyberpunk 2077

Yapılan açıklamada hali hazırda bir ertelemenin planlanmadığı ve oyunun daha önce de belirtildiği üzere 10 Aralık’ta raflardaki yerini alacağı belirtildi.

Bu sefer galiba gerçekten oyun 10 Aralık’ta raflardaki yerini almış olacak. En azından görünen durum bu yönde.

Zaten Cyberpunk2077’nin bu kadar çok ertelenmesi çok da hoş bir durum değildi. Dileriz oyun bu kadar ertelemenin akabinde sorunsuz bir şekilde raflardaki yerini alır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. CD Projekt RED Cyberpunk2077’de Türkçe dil desteğine de yer verecek.

En çok satan PS4 oyunları belli oldu