Cüneyt Özdemir’in toplu taşıma aracındaki rezilliği!

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2020 Pazar 4:21 pm - Güncelleme: 30 Ağustos 2020 Pazar 4:26 pm

Muhalifleri ‘gerzek’ diye tanımlayıp, TELE1 için “Arkasında kimin olduğu belirsiz” diyen gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi Youtube kanalında bir toplu taşıma aracında başına gelenlerle ilgili anlattığı anısı ve kullandığı ifadeler tepki çekmişti. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Özdemir’in ifadelerini, “Rezillik” olarak yorumlanmıştı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz aylarda  Youtube kanalında yaptığı yayında toplu taşıma aracında yaşadığı bir olayı anlatmıştı. Arkadaki kişiler tarafından itildiğini söyleyen Özdemir, önündeki kadının, “Beyefendi yaslamayın” şeklinde kendisini uyardığını söyledi. Özdemir’in bu anıyı anlatış şekli ve sonrasında söyledikleri sosyal medyada tepki çekmişti.

Özdemir, söz konusu olayı, “Arkadan itiyorlar önümde genç de bir bayan var döndü bana dedi ki, ‘Beyefendi yaslayıp durmayın!’ Ben de dedim ki ‘Aa! Ben mi yaslıyorum.’ O sırada ortada oturan iki tane kadın da dedi ki ‘Ne var canım yaslarsa Cüneyt Özdemir yaslasın!” sözleriyle anlatmış, birçok kullanıcısı tarafından “Rezilsin” tepkisiyle karşılaşmıştı.

Oyun yazarı, senarist, oyuncu, yönetmen Turgay Yıldız, Özdemir’in söz konusu ifadelerini taklit ederek, tiye almıştı.

Merdan Yanardağ’dan Cüneyt Özdemir’e: FETÖ yanaşması, korkak soytarı