Cüneyt Özdemir’e tepki: Yayınını da al git!

Yayın tarihi: 1 Haziran 2021 Salı 11:21 am - Güncelleme: 1 Haziran 2021 Salı 11:21 am

Pandemiden en çok etkilenen gruplardan biri olan müzisyenlere yine bir destek çıkmadı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, zor durumda kalan müzisyenleri ‘homurdanmak’ ile yaftaladı. Özdemir’e birçok isimden tepki geldi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından “Müzisyenler ve Sanatçılar’ın (haklı) yasak isyanını bugün 12:00’de http://youtube.com/cuneytozdemir‘de konuşuyoruz. Sanatçı dostlarımız homurdanmak yerine buyrun yayına bağlanın ve derdinizi anlatın” ifadelerini kullanarak bir paylaşım yaptı.

Özdemir’in bu paylaşımına birçok isim tepki gösterdi. Zor durumda olan müzisyenlerin sıkıntılarını dile getirmesini ‘homurdanmak’ olarak nitelendiren Özdemir’e Fırat Tanış, Gökhan Özoğuz Güneş Duru gibi isimlerden tepki geldi.

 

Resim

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Özdemir’e şu ifadelerle yanıt verdi:

Ülkemizdeki Sanatçı ve O sektörün emekçileri Pandemi boyunca “HİÇBİR YARDIM ALMADAN” Ayakta kalmaya çalıştı, tıpkı diğer tüm sektörlerdeki Emekçiler gibi. 1.5 senedir kuruş girmedi keselerine Bunun adı Sanatı, Sanatçıyı ölüme terketmektir.

“YAYININI DA AL GİT”

Fırat Tanış ise Özdemir’i etiketlediği paylaşımına “Yayınını al da git” notunu düştü. Gazeteci Onur Öncü, “Sanatçılara “homurdanmak yerine gelin yayına çıkın” diyen Cüneyt Özdemir, Hadi Özışık ve Rasim Ozan Kütahyalı kankalarıyla takıla takıla onların dilini almış. Şimdi yine yayına çıkıp “bi baktım yine TT’yim hahahahahah” der” ifadelerini kullandı. 

Güneş Duru ise Özdemir’in ‘homurdanmak’ tepkisine “Homurdanmayın, çağımız gazeteciliği rahatsız oluyor” sözleriyle yanıt verdi.

Haluk Levent’ten müzisyenlere ‘başvuru’ çağrısı