Cüneyt Özdemir AKP’yi es geçip CHP’ye yüklendi! 30 Ağustos yasağını savundu…

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 4:16 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 4:16 pm

Cüneyt Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının yasaklanmasına ilişkin, “İlla resmi geçit şart değil, boşverin protokolü” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İçişleri Bakanlığı kararıyla yasaklanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında iktidara değil muhalefete yüklendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri yasaklandı!

‘CHP’NİN PARASI DA VAR’

Özdemir Youtube yayınında yaptığı açıklamada, “30 Ağustos’u bambaşka bir şölene çevirerek kutlayabiliriz. CHP’nin parası da var. 30 Ağustos konserleri organize etsinler. Ne olacak. İlla resmi geçit şart değil. Boşverin protokölü ya” diye konuştu.

‘CHP SENDE BİR PARADİGMA GELİŞTİR’

Kılıçdaroğlu’nun Yeniçağ’dan Orhan Uğuroğlu’na konuşmasını aktaran Özdemir,  “AK Parti başka bir paradigma geliştirdi. CHP sende baka bir paradigma geliştir. Muhalefet yeni bir şey geliştirecek ki alternatif olduğu için gidecek. Tiyatrolar kapalı, müzikaller çıkamıyor. Bekliyorlar. Serenay Sarıkaya’nın oynadığı müzikalleri var. Cumhuriyet dediğin aydınlanmadır. Aydınlanmada budur. Türkü söylet. Al adamlar türkü söylesin. Ama bir şey üret, üretin. Ama nasıl yapacağız demeyin.” dedi.