Cüneyt Çakır’a Kuveyt’te itiraz!

Yayın tarihi: 23 Aralık 2021 Perşembe 11:38 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2021 Perşembe 11:41 pm

Hakem Cüneyt Çakır, yönettiği Al Kuwait- Al Qadisia maçında itirazlar ile karşılaştı. Sarı karta başvuran Çakır, VAR ile iletişim kurarak oyunu devam ettirdi.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, yönettiği Kuveyt Emir Kupası finalinde oynanan Al Kuwait-Al Qadisia maçında futbolcuların yoğun itirazlarıyla zor anlar yaşadı.

Kuveyt’te Kuveyt Emir Kupası finalinde Al Kuwait, Kongolu forveti Dieumerci Mbokani’nin attığı golle 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu. Cüneyt Çakır, karşılaşmanın sonunda futbolcuların itirazlarından nasibini aldı.

VAR’A GİDİLDİ

Çakır’ın tartışmalı pozisyonlarda verdiği kararların doğruluğu pozisyonların tekrar gösterimlerinde ortaya çıktı. Ancak maçın hararetiyle deneyimli isme saha içinde çok sayıda karşı çıkışlar meydana geldi.

Hakemin düdüğüyle oyunun durduğu birçok pozisyonda futbolcular, Cüneyt Çakır’a kalabalıklar halinde yoğun itirazlarda bulundu. Maç içinde sarı kartına da başvuran tecrübeli hakem, Al Qadisialı oyuncuların penaltı itirazında bulunduğu bir pozisyonda ise VAR ile iletişim kurarak, kararının teyidini aldıktan sonra oyunu devam ettirdi.

Galatasaray’da bir istifa daha!