Cüneyt Arkın’dan yıllar sonra gelen Türkan Şoray itirafı

Yayın tarihi: 4 Haziran 2020 Perşembe 11:42 am - Güncelleme: 4 Haziran 2020 Perşembe 3:59 pm

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın kendisine ait resmi sosyal medya hesabından Yeşilçam’ın bir diğer usta sanatçısı Türkan Şoray’ın gözleri hakkında açıklama yaptı. Cüneyt Arkın’ın paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Cüneyt Arkın sosyal medyadan yaptığı açıklamada Türkan Şoray’la ilk karşılaştığı anı anlattı. Arkın kendisine Şoray için ‘ Gözlerine bakma ölürsün dediler’ ifadelerini kullandı.

İşte Cüneyt Arkın’ın Türkan Şoray hakkında yaptığı açıklama :

”Sakın Türkan’ın Gözlerine Bakma, Ölürsün” Dediler

Türkan’la ilk filmimi çekerken “Sakın gözlerine bakma ölürsün” dediler. Kim gencecik yaşta ölmek ister ki? Karşılıklı ilk sahnemizde bu lafı çıkaramıyorum aklımdan. Kulaklarına, alnına, çenesine falan bakıyordum hep repliklerimi söylerken. Türkan nezaketten susuyor ama ben bir türlü istenen oyunculuğu veremiyordum. Sonunda “Ölürsem öleyim” diye isyan ettim ve baktım gözlerine.
Gözler göz değil gözistandı, memleket türküsüydü. Türkan o kadar alçakgönüllüdür ki, çocuk gibi darılır, çocuk gibi sevinir. Çok büyük aşk filmleri çektik birlikte. Genç kadınlar, delikanlılar özel hayatlarında bizim gibi sevip, bizim gibi aşık oluyorlardı

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

”Sakın Türkan’ın Gözlerine Bakma, Ölürsün” Dediler Türkan’la ilk filmimi çekerken “Sakın gözlerine bakma ölürsün” dediler. Kim gencecik yaşta ölmek ister ki? Karşılıklı ilk sahnemizde bu lafı çıkaramıyorum aklımdan. Kulaklarına, alnına, çenesine falan bakıyordum hep repliklerimi söylerken. Türkan nezaketten susuyor ama ben bir türlü istenen oyunculuğu veremiyordum. Sonunda “Ölürsem öleyim” diye isyan ettim ve baktım gözlerine. Gözler göz değil gözistandı, memleket türküsüydü. Türkan o kadar alçakgönüllüdür ki, çocuk gibi darılır, çocuk gibi sevinir. Çok büyük aşk filmleri çektik birlikte. Genç kadınlar, delikanlılar özel hayatlarında bizim gibi sevip, bizim gibi aşık oluyorlardı.. #cüneytarkın #türkanşoray #yeşilçam #sinema #film #perşembe #tbt #tb #istanbul #instagood #instagram

Cüneyt Arkın (@cuneytarkin1)’in paylaştığı bir gönderi ()