Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Diyarbakır surlarına ‘şeriat’ pankartı!

Yayın tarihi: 24 Şubat 2024 Cumartesi 12:02 pm - Güncelleme: 24 Şubat 2024 Cumartesi 12:08 pm

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Atatürk ve laiklik gericiler tarafından hedef alınıyor. Diyarbakır’da ‘Yaşasın Şeriat‘ yazılı pankartlar  Diyarbakır surlarına ve şehrin birçok noktasına asıldı.

Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve laikliğe olan saldırılar devam ediyor. Hizbullah’ı terör örgütü olarak görmeyen HÜDA PAR’ın Meclis’e girmesiyle güç bulan gericiler, Türkiye’nin hemen her ilinde Atatürk ve laiklik karşıtı sloganlar ve pankartlarla sokaklara çıkmaya başladı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında işçilere, öğrencilere, kadınlara kapalı olan meydanlar Atatürk düşmanı, laiklik karşıtı şeriat isteyen gericilere açıldı.

Ankara’nın ortasında şeriat çağrısı!

TARİHİ SURLARA ŞERİAT PANKARTI

Gericilerin Atatürk ve laikliği hedef aldığı yeni adres Diyarbakır sokakları oldu. Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır’da şehrin birçok noktasına “Yaşasın Şeriat” pankartları asıldı.

Tarihi sura, caddelere ve üst geçitlere asılan “Yaşasın Şeriat” yazılı pankartların dron aracılığıyla çekilen görüntüleri, derneğin Diyarbakır temsilciliğinin X hesabından paylaşıldı.

Videoda, “Şeriat adalettir, hakikattir, hürriyettir. Yaşasın Şeriat!” yazılı pankartı asan kişilerin kar maskesi taktığı görülürken, yakın çekimlerde söz konusu kişilerin yüzlerinin buzlanması dikkat çekti.

KONYA’DA DA SOKAĞA ÇIKMIŞLARDI

Geçen günlerde de Konya’da bir grup gerici tarafından sokaklara “Yaşasın Şeriat” yazılamaları yapılmıştı.

 

Kaynak: TELE1