Cumhuriyet Savcısı doğum günü kutlamasında başından vuruldu 

Yayın tarihi: 25 Mart 2021 Perşembe 11:28 am - Güncelleme: 25 Mart 2021 Perşembe 11:32 am

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım (28), evinde arkadaş grubu ile doğum günü kutladığı sırada silahla başından vurularak yaralandı.

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sorgun’da Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım’ın tabanca ile başından vurularak yaralanmasıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

DÖRT KAMU GÖREVLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Açıklamada, doğum günü kutlaması sırasında Özlem Salkım’ın silahla yaralanması ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma başlatılarak evde misafir olarak bulunan 4 kamu görevlisinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamada şöyle denildi:

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

“Şüpheliler alınan ifadelerinde, Özlem Salkım’ın evdeki A.M’ye ait silahla oynarken silahın ateş alması sonucu yaralandığını belirtmişlerdir. Olay yerinin detaylı incelemesi uzman ekiplerce yapılarak olayda kullanılan silah, mermi çekirdeği ve kovan ile şüphelilere ait eşyalara delil amaçlı el konulmuş olay yeri muhafaza altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunan yaralı Özlem Salkım’ın tedavisi devam etmekte olup, soruşturma Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığımızca tüm yönleriyle ve titizlikle devam etmektedir.”